meer dan 40.000 afbeeldingen van Nederlands cultureel erfgoed...

Mobirise

bestellen: hoe gaat dat?

Bij erfgoedfoto kan als volgt worden besteld: Klik op de homepage op de knop 'beeldbank' of op deze link. Op de homepage van de beeldbank kunt u de zoekfunctie gebruiken of in de albums zoeken. De foto's op erfgoedfoto.nl zijn in albums gerangschikt op provincie en plaats. Als u de foto die u wenst gevonden heeft dan klikt u op de foto, waarna deze groot verschijnt. Rechts onderin ziet u het bovenstaande balkje. Klik op het bolletje met de 'i'.

signatuur
Er verschijnt een infoscherm. Noteer liefst de hele bestandsnaam (in dit geval 20170608 Alkmaar - Laurentiuskerk D800-0022539), in het bijzonder de signatuur, zoals hierboven in rood onderlijnd. U kunt via de homepage van de beeldbank een email sturen naar info@erfgoedfoto.nl, maar dit adres ook gebruiken in uw reguliere mail software. De signaturen zijn van groot belang voor het terugvinden van de foto. Vergeet niet deze te vermelden. Geef ook aan waarvoor de afbeelding zal worden gebruikt. 

Mobirise

voorwaarden:

Foto's van erfgoedfoto.nl worden gebruikt in (populair) wetenschappelijke publicaties, echter niet in zuiver commerciële producties, promotiemiddelen, ansichtkaartproducties en dergelijke.

Het materiaal mag niet zonder toestemming van de maker worden doorgegeven aan derden of worden gebruikt voor andere publicaties.

Mobirise

prijzen:

€19,95 per afbeelding voor series vanaf 10 afbeeldingen.

€24,95 voor een enkele tot 10 foto's

De foto's worden zo snel mogelijk, als het kan op dezelfde dag nog, verstuurd via e-mail of WeTransfer, afhankelijk van de bestandsgrootte. De foto's gaan vergezeld van een nota, die dus achteraf, doch binnen 14 dagen moet worden betaald.

Bronvermelding:

De volgende bronvermelding wordt geplaatst:

erfgoedfoto.nl | r.j. stover

erfgoedfoto.nl ontvangt graag een bewijs= exemplaar van de publicatie.

© Copyright 26 mei 2023 erfgoedfoto.nl - All Rights Reserved - info@erfgoedfoto.nl 

This website was made with Mobirise site theme