website maker software

Van offerte naar opdracht

Alles in overleg

Dutch Heritage Photography bekijkt in overleg met de opdrachtgever wat precies de wensen zijn, en stemt daar de offerte op af. Als kunsthistorici weten we waar we mee te maken hebben en waar we naar kijken. We hebben oog voor detail. Van museale objectfotografie tot landschap, wij kunnen een breed scala aan fotografische diensten leveren.

Prijzen

Fotografie = Maatwerk

Fotografie is maatwerk en het is daarom moeilijk vooraf een indicatie te geven van de kosten die met een opdracht gemoeid zijn. Alles hangt af van het type object, de lichtomstandigheden, benodigde apparatuur en dergelijke. Offertes komen tot stand in samenspraak met de opdrachtgever. In de offerte wordt inzichtelijk gemaakt hoe het eindbedrag tot stand is gekomen. Wij streven te allen tijde naar duidelijkheid voor de cliënt vooraf, zodat het offertebedrag ook altijd het eindbedrag is. 

Wat we leveren

Over formats en formaten

Dutch Heritage Photography levert hoogkwalitatief fotomateriaal van Nederlands erfgoed in de breedste zin van het woord. Fotomateriaal kan in de volgende formats worden opgeleverd: DNG, TIFF en JPG. Andere formats in overleg. Levering vindt in de regel plaats met behulp van WeTransfer.
Het maximale aantal megapixels dat Dutch Heritage Photography aanlevert is 36 (Nikon D800). Uiteraard is het mogelijk foto's de tijdens een shoot gemaakt zijn, in diverse afbeeldingsgrootten af te leveren